Workshop verdieping stoelmassage

Dagworkshop: 1 cursusdag van 10.00 tot 17.00 uur
Eerstvolgende mogelijkheid: Vrijdag 22 juni

Bekijk de agenda en schrijf je in

Wat is verdieping van stoelmassage?

Een stoelmassage is een massage die op een speciale massagestoel plaatsvindt. Het doel van een stoelmassage is ontspanning én de bevordering van de doorbloeding van het spier- en zenuwstelsel. Een stoelmassage duurt gemiddeld 15 – 30 minuten. Je ziet dat stoelmassage meer en meer gebruikt wordt op de werkvloer.
Je kunt je stoelmassages uitbreiden met verschillende technieken en methoden. De stoelmassage wordt vaak met kleren aan gegeven. Zonder kleding kun je met olie werken en heel effectief klachten behandelen.

Welke klachten of wanneer?

  • RSI
  • Nek- en schouderklachten
  • Stress
  • Hoofdpijn

De workshop. Wat leer je?

Een stoelmassage is er niet alleen voor de ontspanning. Uniek van deze workshop is dat je tijdens deze dag speciale technieken leert voor rug-, schouder- en nekklachten.

Onze visie op de verdieping van stoelmassage

Een stoelmassage wordt veel op de werkvloer gegeven. Ontspannen en even los komen van de stress is erg belangrijk. Het voordeel van op de werkvloer massages geven is dat je ook een signalerende functie op je kunt nemen en heel doelgericht aan klachten kunt werken. Naast ontspannen en een betere doorbloeding, vinden wij het belangrijk dat je mensen ook van hun klacht afhelpt.

Belangrijk om te weten

Ben je een ervaren stoelmasseur? Deze 1 daagse workshop is voor iedereen die de stoelmassage cursus succesvol heeft afgerond of ervaring heeft in het geven van stoelmassages.
Nog geen ervaring met stoelmassages? Lees hier meer over de cursus stoelmassage.

Benodigdheden, kosten en inbegrepen

  • Neem graag mee: pen en papier, makkelijk zittende kleding
  • Kosten: € 115,- (geen BTW).
  • Inbegrepen zijn: Olie, lesmateriaal, thee en koffie, vruchtensap, een gezonde lunch.
  • Natuurlijk krijg je na de cursus een certificaat.

We zien je graag in ons trainingscentrum.