Massage workshops

Welkom bij de workshops van Ziyuli massage-opleidingen

Wij vinden persoonlijke aandacht en verbinding belangrijk. Dat is immers toch ook wat je jouw cliënten wilt bieden? Daarom werken wij met kleine groepen, van maximaal 8 personen.  Zo is er volop aandacht voor jouw leerproces.
Theorie is belangrijk, dat is de kennis waarmee je het lichaam benadert. Dat is de basis. Maar om een lichaam echt in je vingers te krijgen, zul je moeten oefenen. Sterker nog: zul je moeten voelen. Daarom breng je de theorie ook direct in praktijk met oefenen. De trainer en je medecursisten geven je direct feedback. Wij hebben ervaren dat dit het beste werkt!

Wat krijg je?

Een mooie locatie, ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Een gezonde lunch, vers vruchtensap, koffie, thee, water en lesmateriaal. En natuurlijk belonen we je inzet en energie met een certificaat.

Welke workshop past bij jou?

Bekijk ook ons cursusaanbod

Cursist vertelt

  • ... Ik heb Mehdi leren kennen als een oprechte en wijze man met veel kennis en passie voor het massagevak. Dankzij Mehdi ben ik een therapeut die kennis en passie met veel plezier doorgeeft in eigen praktijk. Mehdi houdt je een spiegel voor, haalt het beste uit je en laat je stralen..

    Monique Hopmansyouturn
  • "... Mehdi  is technisch goed onderbouwd en werkt met veel passie. Hij zal de leerling zijn passie voor het vak masseren dan ook met liefde overbrengen. Hij let niet alleen goed op het toepassen van de techniek, maar ook op je eigen houding. Mehdi is een warme persoonlijkheid die zijn vak verstaat. Het is altijd weer een feestje om les te krijgen..."

    Carla van ZeijlDe ontspancoach
  • "... Mehdi is gedreven in zijn vak. Veel onderwerpen rond masseren komen aan bod, waardoor je gefascineerd en nieuwsgierig blijft naar alles wat hij vertelt. Mehdi zorgt ervoor dat je op eigen benen staat en vertrouwt op je eigen passie voor masseren..."  

    Jessica de VroegeCoach-vrij eten, Masseur & Healing Therapeut