Visie

Onze visie is dat je door middel van massages de zelfhelende kracht van het lichaam kunt wakker maken. Wij heten niet voor niets Ziyuli, dat zelfhelende kracht van het lichaam betekent. Daarom is onze visie over massage-opleidingen gestoeld op het volgende uitgangspunt:

Er zijn vele manieren om naar massagebehandelingen te kijken. Ze zijn allemaal wat waard. Maar welke zet jij in? Leren kijken en voelen is essentieel. Wat is echt nodig? Wij leren hoe jij je talent  kunt inzetten om met jouw behandeling cliënten te laten stralen.

Kennis: Theoretische achtergrond van de massage en het menselijke lichaam

Techniek: Jouw eigen houding tijdens de massage

Praktijk: Oefenen, leren zien en leren voelen. Wij werken met kleine groepen, zodat er genoeg ruimte is voor oefening en feedback.

Meer weten over onze werkwijze? Lees hier verder

Cursist vertelt

  • "... Mehdi is gedreven in zijn vak. Veel onderwerpen rond masseren komen aan bod, waardoor je gefascineerd en nieuwsgierig blijft naar alles wat hij vertelt. Mehdi zorgt ervoor dat je op eigen benen staat en vertrouwt op je eigen passie voor masseren..."  

    Jessica de VroegeCoach-vrij eten, Masseur & Healing Therapeut
  • "... Mehdi  is technisch goed onderbouwd en werkt met veel passie. Hij zal de leerling zijn passie voor het vak masseren dan ook met liefde overbrengen. Hij let niet alleen goed op het toepassen van de techniek, maar ook op je eigen houding. Mehdi is een warme persoonlijkheid die zijn vak verstaat. Het is altijd weer een feestje om les te krijgen..."

    Carla van ZeijlDe ontspancoach
  • ... Ik heb Mehdi leren kennen als een oprechte en wijze man met veel kennis en passie voor het massagevak. Dankzij Mehdi ben ik een therapeut die kennis en passie met veel plezier doorgeeft in eigen praktijk. Mehdi houdt je een spiegel voor, haalt het beste uit je en laat je stralen..

    Monique Hopmansyouturn