Ziyuli

 

 

 

Ziyuli betekent in het Chinees het zelfhelende vermogen van het lichaam. Een waarde die vaak niet gezien wordt. Maar waarin wij geloven.

De 3 elementen van een mens: lichaam, geest en emotie zijn met elkaar verbonden, een éénheid. Door Oosterse en Westerse inzichten te verenigen krijg je een behandeling die bij je past. Want onze visie is om mensen te laten stralen.

 

 

Opleidingen voor Oosterse en Westerse Massages

Ziyuli opleidingen voor Oosterse en Westerse massages is opgericht door Mehdi Tajeddin. Al bijna 18 jaar geeft Mehdi zijn kennis van Oosterse en Westerse massages door als docent bij verschillende gerenommeerde opleidingsinstellingen. De tijd is gekomen om onder eigen vlag door te varen.

Bij Ziyuli-opleidingen vind je cursussen en workshops van westerse en oosterse massages. De groepen zijn klein, de sfeer is warm en respectvol, je leert er alles over theorie en er is veel ruimte om direct te oefenen.

> Ga naar www.ziyuli.nl

Praktijk voor integratieve natuurgeneeskunde

Ziyu is een praktijk voor Acupunctuur en Massagetherapie. Een praktijk waar niet alleen aandacht is voor de klacht, maar vooral voor de mogelijkeden, preventie en het welbevinden.

> Ga naar www.ziyu.nl

Cursist vertelt

  • ... Ik heb Mehdi leren kennen als een oprechte en wijze man met veel kennis en passie voor het massagevak. Dankzij Mehdi ben ik een therapeut die kennis en passie met veel plezier doorgeeft in eigen praktijk. Mehdi houdt je een spiegel voor, haalt het beste uit je en laat je stralen..

    Monique Hopmansyouturn
  • "... Mehdi  is technisch goed onderbouwd en werkt met veel passie. Hij zal de leerling zijn passie voor het vak masseren dan ook met liefde overbrengen. Hij let niet alleen goed op het toepassen van de techniek, maar ook op je eigen houding. Mehdi is een warme persoonlijkheid die zijn vak verstaat. Het is altijd weer een feestje om les te krijgen..."

    Carla van ZeijlDe ontspancoach
  • "... Mehdi is gedreven in zijn vak. Veel onderwerpen rond masseren komen aan bod, waardoor je gefascineerd en nieuwsgierig blijft naar alles wat hij vertelt. Mehdi zorgt ervoor dat je op eigen benen staat en vertrouwt op je eigen passie voor masseren..."  

    Jessica de VroegeCoach-vrij eten, Masseur & Healing Therapeut